Skip to main content
Menu
English edition Live Blog Weekly Issues

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προχώρησε σε συμφωνία με την Huawei εδραιώνοντας την παρουσία της στον κλάδο των φωτοβολταϊκών

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., πιστή στο όραμά της για υποστήριξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε πωλήσεις μετατροπέων ισχύος, την Huawei, μέσω του διανομέα της την SKE Αυστρίας, ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της για την  Ελλάδα και την Κύπρο. Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, στις 16 Απριλίου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι στρατηγικοί συνεργάτες της ΚΑΥΚΑΣ, SKE/Huawei και JinkoSolar - παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία φωτοβολταϊκών πλαισίων - παρουσίασαν εξειδικευμένες λύσεις για μεσαίας και μεγάλης κλίμακας ενεργειακές επενδύσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη των συνεργαζόμενων εταιρειών, εκπρόσωποι από ενεργειακούς φορείς, τοπικά και κλαδικά μέσα, συνεργάτες και στελέχη τεχνικών εταιρειών.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, προχωρά σε νέες στρατηγικές συνεργασίες, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της στην Ελληνική και στην Κυπριακή αγορά. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η ΚΑΥΚΑΣ θα προβεί στην άμεση διαθεσιμότητα μετατροπέων Huawei για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις πάρκων από τις κεντρικές αποθήκες της στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιπροσθέτως, θα παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προς τους συνεργάτες της προτείνοντας τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις που αφορούν στη διαστασιολόγηση, εγκατάσταση και εκκίνηση λειτουργίας των μετατροπέων της Huawei.

Η κα. Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ δήλωσε: «Η συνεργασία της ΚΑΥΚΑΣ με τη Huawei και την JinkoSolar αποτελούν σαφή απόδειξη της δέσμευσής μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προηγμένης τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη συνεργασία ενισχύει την ανάπτυξή μας στον ενεργειακό κλάδο μέσω της παροχής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών από δύο κορυφαίες και ταχύτατα εξελισσόμενες εταιρείες.»

Από αριστερά προς τα δεξιά: 1. Κος Δημήτριος Βαρλάμης, Key Account Manager Europe, JinkoSolar GmbH 2. Κος Βασίλειος Γεωργιάδης, Head of Energy Vertical Market - Business Development & Solutions Department, Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. 3. Mr. Zheng

Σχετικά με την Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ:

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 60 καταστημάτων της, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της. Η πολυετής εμπειρία της Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στον χώρο (πάνω από 40 χρόνια), η συμμετοχή της στα περισσότερα έργα που αφορούν νέες εγκαταστάσεις αλλά και ανακαινίσεις/αναβαθμίσεις ιδιωτικών και δημόσιων χώρων και υποδομών, την καθιστούν σημείο αναφοράς για την αγορά που δραστηριοποιείται .

Σχετικά με την Huawei:

Η Huawei είναι ένας ηγετικός παγκόσμιος πάροχος υποδομών και έξυπνων συσκευών που αφορούν την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT). Με ενσωματωμένες λύσεις σε τέσσερις βασικούς τομείς –δίκτυα τηλεπικοινωνιών, τεχνολογία πληροφοριών, έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες cloud– η Ηuawei είναι αφοσιωμένη να φέρει έναν ψηφιακό κόσμο σε κάθε άνθρωπο, σπίτι και οργανισμό για έναν πλήρως συνδεδεμένο, ευφυή κόσμο.

Η Huawei ιδρύθηκε το 1987, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες με 180.000 υπαλλήλους και με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 76 δις δολάρια (2017).  Έχοντας επενδύσει περισσότερα από 45 δις δολάρια στην έρευνα και ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία, η Huawei συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εστιάζει στην δημιουργία προστιθέμενης αξίας για το σύνολο των εταιρικών πελατών της.

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η Huawei κατέχει την 1η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις μετατροπέων ισχύος για το διάστημα 2015-2017, λανσάροντας τη νέα γενιά μετατροπέων στοιχειοσειράς (string inverters) με την ευφυή τεχνολογία διαχείρισης και ελέγχου FusionSolar®. H τεχνολογία FusionSolar®, διαθέτοντας αποδεδειγμένη αξιοπιστία λειτουργίας και προσφέροντας ιδιαιτέρως υψηλές αποδόσεις στις επενδύσεις φωτοβολταϊκών, αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή επενδυτών, ενεργειακών εταιριών και εγκαταστατών παγκοσμίως.

Σχετικά με την JinkoSolar:

H JinkoSolar, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, (NYSE: JKS) είναι ο Παγκόσμιος Ηγέτης στην Βιομηχανία των Φωτοβολταϊκών, με 12.000 εργαζόμενους σε 6 Βιομηχανικές Μονάδες παραγωγής παγκοσμίως.

Διανέμει τα Φ/Β προϊόντα της και παρέχει τις λύσεις και τις υπηρεσίες της σε μια διαφοροποιημένη διεθνή βάση πελατών που αποτελείται από μεγάλες Ενεργειακές Εταιρίες και Εταιρίες Δικτύων Κοινής Ωφέλειας, εμπορικούς και οικιακούς καταναλωτές, εγκατεστημένους σε πάνω από 80 χώρες σε όλον το κόσμο.

Η JinkoSolar έχει αναπτύξει μια πλήρως καθετοποιημένη αλυσίδα παραγωγής υψηλής αξίας Φ/Β προϊόντων, με ολοκληρωμένη ετήσια παραγωγική ικανότητα 9.7 GW για ingots και wafers, 7 GW για ηλιακές κυψέλες και 10.8 GW για Φ/Β πλαίσια (στοιχεία: 31 Δεκεμβρίου 2018).

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η JinkoSolar ανακηρύχθηκε από την Bloomberg New Energy Finance (BNEF), ανάμεσα στους κυριότερους 57 κατασκευαστές Φ/Β πλαισίων, ως “The Most Bankable” κατασκευαστής Φωτοβολταϊκών πλαισίων παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες www.jinkosolar.euΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

-A +A

Σχετικά άρθρα