Skip to main content
Menu
English edition Live Blog Weekly Issues

NRG-Μότορ Όιλ: Νέα προγράμματα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών

Τα νέα προγράμματα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που μπορούν να συνδυαστούν με προμήθεια φυσικού αερίου, παρουσίασε σήμερα η εταιρεία NRG στην επίσημη πρώτη ως μέλος της οικογένειας του ομίλου της Motor Oil. Σημειώνεται ότι προ ημερών εγκρίθηκε και τυπικά και ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 90% της NRG από τον όμιλο της ΜΟΗ ενώ ενδεικτικό της σημασίας που αποδίδει ο ενεργειακός όμιλος στο άνοιγμά του στις αγορές ρεύματος και αερίου είναι ότι το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της MOH κ. Π. Τζαννετάκης. 

Η ΜΟΗ η οποία στη λιανική της ενέργειας έχει παρουσία με μια σειρά από εταιρείες όπως οι AVIN, Coral, Coral Gas, τώρα αποκτά "νέα κόρη” στην ηλεκτρική ενέργεια την NRG, ανέφερε ο κ. Τζαννετάκης, σημειώνοντας ότι μέχρι σήμερα ο όμιλος που πουλούσε προϊόντα στη ναυτιλία, τις μεταφορές, τη βιομηχανία, τώρα μπαίνει με ρεύμα και αέριο και στα σπίτια. 

Να σημειωθεί ότι η πρώτη καμπάνια που ξεκινά η NRG αφορά ακριβώς στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για το νέο μετοχικό status της εταιρείας με την είσοδο της ΜΟΗ και τη διατήρηση του 10% από τον κ. Α. Χανδρή.

Παρουσιάζοντας την εταιρεία ο Γενικός Διευθυντής Αν. Λωσταράκος τόνισε ότι έχει δύο κύριες δραστηριότητες: την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε καταναλωτές κυρίως επαγγελματικούς της Μέσης και της Χαμηλής Τάσης αλλά και την εμπορία ρεύματος (διασυνοριακό εμπόριο). H NRG έχει μερίδιο 1,3% σήμερα, ενώ παρουσιάζει ανοδική πορεία την τελευταία διετία κατά 40% στην προμηθευόμενη ενέργεια, κατά 60% στο φορτίο που δηλώνει και κατά 50% στους πελάτες. 

Η εταιρεία είχε πωλήσεις 86 εκατ. ευρώ το 2017 και αναμένει 110 εκατ. για το 2018 και λειτουργική κερδοφορία 3 - 4 εκατ. ευρώ. Πάντως ο κ. Τζαννετάκης απέφυγε να δώσει εικόνα για το τίμημα που καταβλήθηκε για την εξαγορά.

Η ανακοίνωση για τα νέα προγράμματα:

Η NRG, μετά και την ολοκλήρωση της ένταξής της στον Όμιλο της Motor Oil, εισέρχεται σε μία δυναμική περίοδο ανάπτυξης. Η εξαγορά του 90% της NRG από τη Motor Oil διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η NRG ανακοινώνει νέα ανταγωνιστικά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με την προμήθεια φυσικού αερίου, μεγιστοποιώντας το όφελος του τελικού καταναλωτή. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ενεργειακές του ανάγκες.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο οικιακός, εμπορικός και βιομηχανικός πελάτης της εταιρείας αποκτά πλέον πρόσβαση σε πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προγράμματα που προσφέρουν σημαντικό όφελος στην οικογένεια και την επιχείρηση. Τα νέα προγράμματα της NRG, τα οποία είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, συνδυάζονται πλέον με προωθητικές ενέργειες που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκπτωσης επί της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές, μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Αντιστοίχως, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές συμβληθούν με την NRG, τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και έως 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα για 2 χρόνια.

Τέλος, η NRG διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντάς έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της NRG δήλωσε: «Η NRG εισέρχεται σε μία νέα εποχή όπου μπορεί να προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, τόσο στα νοικοκυριά, όσο και στις επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές για όλες τις ενεργειακές τους ανάγκες. Οι συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών αποτελούν την πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία τους με την NRG».

Μέσα στο επόμενο διάστημα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν πληροφοριακό υλικό για τα προγράμματα στα πρατήρια καυσίμων του Ομίλου Motor Oil, αλλά και μέσω του website www.nrgprovider.com.

Στόχος της NRG είναι να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα δυναμική που δίνει η ένταξή της στον Όμιλο της Motor Oil, καθώς με τη σιγουριά του μεγάλου αυτού Ομίλου, αλλά και με τις συνέργιες που θα προκύψουν, θα προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του οικιακού και εμπορικού καταναλωτή.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

-A +A

Σχετικά άρθρα