Skip to main content
Menu
English edition Live Blog Weekly Issues

Εκπτώσεις στο ρεύμα και στο τηλέφωνο για αγρότες από τη Gaia Επιχειρείν

Συμφωνίες με τέσσερις εταιρείες ολοκλήρωσε η Gaia Επιχειρείν για τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία αγρότες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν στο εξής εκπτωτικά προνόμια στις τηλεπικοινωνίες και την ηλεκτρική ενέργεια. Οι νέες συνεργασίες με τις εταιρείες Wind Eλλάς, Coral – Shell, NRG και Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου σε συνέντευξη Τύπου στην Αίγλη Ζαππείου.

Τα προνόμια, που θα προσφέρονται είναι, για παράδειγμα, εκπτώσεις 20-30% σε πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Wind, 5-10% σε συμβόλαια ασφάλισης από τη Συενταιριστική Ασφαλιστική και έως 13,5% στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω της NRG.

«Αν και δουλεύουμε σε χώρους πολύ διαφορετικούς, αξιοποιήσαμε τον κοινό πελατοκεντρικό μας προσανατολισμό και βρήκαμε το τρόπο να δημιουργήσουμε κοινές πρωτοβουλίες με πολύ σημαντικό αντίκρισμα» ανέφερε ο πρόεδρος της Gaia Eπιχειρείν, Χριστόδουλος Αντωνιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Υπογράμμισε μάλιστα, ότι «μπορούμε να στηριζόμαστε στη συστράτευση δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων και να δουλέψουμε συστηματικά με τους ανθρώπους της υπαίθρου, έχοντας κοινό όραμα και στόχους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουφουδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της GAIA Eπιχειρείν σημείωσε ότι με τις συλλογικές δράσεις σαν και αυτές η GAIA συμβάλει στη μείωση του κόστους καλλιέργειας των αγροτών της χώρας το οποίο είναι από τα υψηλότερα παγκοσμίως. «Ότι όφελος προκύπτουν από αυτές τις δράσεις είναι μόνο προς όφελος των αγροτών», συμπλήρωσε ο κ. Κουφουδάκης.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου η Νεκταρία Μπέσσα διευθύντρια διοικητικού και Ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο πρωτογενής τομέας για την Συνεταιριστική Ασφαλιστική "δεν είναι απλά ένα πεδίο εμπορικής δραστηριότητας αλλά είναι η ίδια της η υπόσταση, το ίδιο της το DNA μιας και η εταιρεία μας προέρχεται και από τον αγροτικό τομέα. Μέλη είναι όλες οι συνεταιριστικές οργανώσεις και έχουμε μία σχέση συμπληρωματικότητας. Εδώ και 36 χρόνια είμαστε συνοδοιπόροι και έχουμε δημιουργήσει μαζί μια ανθρώπινη αλυσίδα με κοινό στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των μελών μας, αναλαμβάνοντας την ασφάλισή τους είτε ως φυσικά πρόσωπα είτε των περιουσιακών τους στοιχείων, παρέχοντας υπηρεσίες ανώτερης αξίας μέσω των προϊόντων μας, τα οποία έχουμε προσαρμόσει στις ανάγκες των αγροτών, αναφέρει η ίδια".

Σαν συνέχεια αυτής της στενής σχέσης με τον Έλληνα αγρότη και παραγωγό η Συνεταιριστική Ασφαλιστική μεταξύ άλλων θα προσφέρει έκπτωση 5% στην ασφάλιση αυτοκινήτου και 10% στην ασφάλιση κατοικίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Gaia Επιχειρείν.

Η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών Coral-Shell εκδίδει την κάρτα προνομίων Smart Gaia, διπλασιάζοντας τους πόντους για κτους αγρότες με την αγορά όλων των καυσίμων, φτιάχνοντας μάλιστα ειδικό κατάλογο δώρων για τη συγκεκριμένη κατηγορία πελατών.

Σε συνεργασία με την Coral, η ασφαλιστική εταιρεία Anytime προσφέρει και μία δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ με κάθε νέα ετήσια ασφάλιση οχήματος.

Η NRG, πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αγροτικές οικογένειες και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν μειωμένες χρεώσεις στην κατανάλωση ρεύματος που φτάνουν έως το 13,5% σε σχέση με τον βασικό προμηθευτή.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

-A +A

Σχετικά άρθρα